Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Plain View
Pig, mail # dev - classpath issues


+
christopher justin 2012-01-09, 20:03
+
Aniket Mokashi 2012-01-09, 22:20
+
christopher justin 2012-01-10, 00:18
+
Daniel Dai 2012-01-10, 00:29
Copy link to this message
-
Re: classpath issues
Gianmarco De Francisci Mo... 2012-01-11, 13:19
This issue should get fixed by PIG-2282 as soon as I commit it.

Cheers,
--
Gianmarco

On Tue, Jan 10, 2012 at 01:29, Daniel Dai <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> Oh, that's due to a recent change PIG-2431. We upgrade hadoop but not sync
> eclipse files.
>
> On Mon, Jan 9, 2012 at 4:18 PM, christopher justin <
> [EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> > I have now verified this with two other developers.  There must be
> > something we are missing that isn't documented on
> > https://cwiki.apache.org/confluence/display/PIG/HowToContribute ?   Two
> > of us are on Macs (1 running Apache Ant 1.7.1 and the other Ant 1.8.2)
> and
> > the other is on Linux running Ant 1.8.2 - all of us are on Sun Java 1.6.1
> > .  Doing nothing more than this:
> >
> > svn co http://svn.apache.org/repos/asf/pig/trunk .
> > ant eclipse-files
> >
> > The build succeeds, however the .classpath (and
> > .eclipse.templates/.classpath ) have  JARs that do not match
> > ivy/library.properties.  For example, inside .classpath and
> > .eclipse.templates/.classpath are:
> >
> > <classpathentry exported="true" kind="lib"
> > path="build/ivy/lib/Pig/hadooop-core-0.20.2.jar"/>
> > <classpathentry exported="true" kind="lib"
> > path="build/ivy/lib/Pig/hadooop-test-0.20.2.jar"/>
> > <classpathentry exported="true" kind="lib" path="lib/automaton.jar"/>
> > <classpathentry exported="true" kind="lib"
> > path="build/ivy/lib/Pig/commons-codec-1.3.jar"/>
> > <classpathentry exported="true" kind="lib"
> > path="build/ivy/lib/Pig/guava-r06.jar"/>
> >
> > ivy/library.properties for the respective deps are:
> > automaton.version=1.11-8
> > guava.version=11.0
> > commons-codec.version=1.4
> > hadoop-core.version=0.20.205.0
> > hadoop-test.version=0.20.205.0
> >
> >
> > I have attached the output (ant.log) from running "ant eclipse-files" .
> > Oddly, Ivy resolves the deps but the .classpath isn't reflecting the
> right
> > versions.
> >
> > Thanks for your help .  I apologize in advance if it is something very
> > silly i just didn't read on the wiki.
> >
> >
> > chris
> >
> >
> >
> > On Mon, Jan 9, 2012 at 3:20 PM, Aniket Mokashi <[EMAIL PROTECTED]
> >wrote:
> >
> >> I do ant eclipse-files and it works for me. Am I missing something?
> >>
> >> ~Aniket
> >>
> >> On Mon, Jan 9, 2012 at 12:03 PM, christopher justin <
> >> [EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >>
> >> > Good afternoon all.
> >> > I am curious if there already exists a JIRA for what seems a very
> >> obvious
> >> > issue when attempting to build and import into Eclipse have issues.
> >>  When i
> >> > check out trunk and the 0.9 branch and simply build, the classpath
> does
> >> not
> >> > reflect what the versions seen in ivy library.properties.   The output
> >> > shows ivy resolving the right versions but some how those versions do
> >> not
> >> > end up in .classpath .   Of course i can simply hand edit the
> .classpath
> >> > and resolve my issues when importing into Eclipse, but this not ideal.
> >> >
> >> > thanks for your help
> >> >
> >> >
> >> > chris
> >> >
> >>
> >>
> >>
> >> --
> >> "...:::Aniket:::... Quetzalco@tl"
> >>
> >
> >
>