Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
NEW: Monitor These Apps!
elasticsearch, apache solr, apache hbase, hadoop, redis, casssandra, amazon cloudwatch, mysql, memcached, apache kafka, apache zookeeper, apache storm, ubuntu, centOS, red hat, debian, puppet labs, java, senseiDB
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
Hive >> mail # user >> Hive Web Interface


Copy link to this message
-
Re: Hive Web Interface
In your hive-site.xml, change value to "lib/hive-hwi-0.9.0.war" from
"<HIVEDIR>/lib/hive-hwi-0.9.0.war". I guess its a known issue with hwi.

~Aniket
On Thu, May 16, 2013 at 8:58 AM, Stephen Sprague <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> ok. i'll bite.  you've cut 'n pasted the stderr to us -- but have you any
> further comment on what you did after reading it?  Take that second line
> for instance.  What action would you take after reading that?
>
>
>
>
> On Wed, May 15, 2013 at 10:24 PM, Something Something <
> [EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
>> I have installed Hive locally & I am able to run Hive queries etc.  Now I
>> would like to try out Hive Web Interface, but when I try to start the
>> webserver I run into this:
>>
>> ./hive --service hwi
>> 13/05/15 22:18:33 INFO hwi.HWIServer: HWI is starting up
>> 13/05/15 22:18:33 WARN conf.HiveConf: hive-site.xml not found on CLASSPATH
>> 13/05/15 22:18:34 FATAL hwi.HWIServer: HWI WAR file not found at
>> <HIVEDIR>/lib/hive-hwi-0.9.0.war
>>
>
>
--
"...:::Aniket:::... Quetzalco@tl"
NEW: Monitor These Apps!
elasticsearch, apache solr, apache hbase, hadoop, redis, casssandra, amazon cloudwatch, mysql, memcached, apache kafka, apache zookeeper, apache storm, ubuntu, centOS, red hat, debian, puppet labs, java, senseiDB