Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Plain View
HBase >> mail # dev >> Pre-commit build broken?


+
Jean-Marc Spaggiari 2013-04-11, 16:07
+
Ted Yu 2013-04-11, 16:15
+
Nicolas Liochon 2013-04-11, 16:19
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-04-11, 16:27
+
Ted Yu 2013-04-11, 16:27
+
Jonathan Hsieh 2013-04-11, 16:32
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-04-11, 16:30
+
Ted Yu 2013-04-11, 16:37
Copy link to this message
-
Re: Pre-commit build broken?
Yep, I agree, and fixed that already. But is there a way to see this
failure on he pre-commit logs, anywhere?

2013/4/11 Ted Yu <[EMAIL PROTECTED]>

> Jean-Marc:
> Looking at the following in the patch, it is obvious why compiler complains
> about variable i (I don't know where it is defined):
>
> +  public Increment(Increment incrementToCopy) {
> +    this.row = Bytes.copy(i.row, 0, i.row.length);
>
> On Thu, Apr 11, 2013 at 9:30 AM, Jean-Marc Spaggiari <
> [EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> > Ted, can you please let me know how you got the log below?
> >
> > I will fix that and re-submit.
> >
> > Thanks,
> >
> > JM
> >
> > 2013/4/11 Ted Yu <[EMAIL PROTECTED]>
> >
> > > Nice hint, Nicolas.
> > >
> > > I got the following compiling against hadoop 2.0:
> > >
> > > [ERROR] Failed to execute goal
> > > org.apache.maven.plugins:maven-compiler-plugin:2.5.1:compile
> > > (default-compile) on project hbase-client: Compilation failure:
> > Compilation
> > > failure:
> > > [ERROR]
> > >
> > >
> >
> /Users/tyu/trunk/hbase-client/src/main/java/org/apache/hadoop/hbase/client/Increment.java:[70,26]
> > > cannot find symbol
> > > [ERROR] symbol  : variable i
> > > [ERROR] location: class org.apache.hadoop.hbase.client.Increment
> > > [ERROR]
> > >
> > >
> >
> /Users/tyu/trunk/hbase-client/src/main/java/org/apache/hadoop/hbase/client/Increment.java:[70,37]
> > > package i does not exist
> > > [ERROR]
> > >
> > >
> >
> /Users/tyu/trunk/hbase-client/src/main/java/org/apache/hadoop/hbase/client/Increment.java:[71,65]
> > > cannot find symbol
> > > [ERROR] symbol  : variable i
> > > [ERROR] location: class org.apache.hadoop.hbase.client.Increment
> > >
> > > Previously when the above happened, no post back to JIRA would occur. I
> > > fixed dev-support/test-patch.sh yesterday so that it posts back.
> > >
> > > Note: compilation error against hadoop 2.0 would normally mean that
> > > compilation on hadoop 1.0 would not pass.
> > >
> > > On Thu, Apr 11, 2013 at 9:19 AM, Nicolas Liochon <[EMAIL PROTECTED]>
> > > wrote:
> > >
> > > > May be the infra team is working on the machine. But the error you
> > quoted
> > > > can be misleading as the real settings are set later in the hudsonEnv
> > > > script I mentionned yesterday.
> > > >
> > > > The message says
> > > >
> > > > -1 hadoop2.0. The patch failed to compile against the hadoop 2.0
> > profile.
> > > >
> > > > Console output:
> > > > https://builds.apache.org/job/PreCommit-HBASE-Build/5265//console
> > > >
> > > >
> > > > Does it work for you locally?
> > > >
> > > >
> > > >
> > > > On Thu, Apr 11, 2013 at 6:15 PM, Ted Yu <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > > >
> > > > > This happened on hadoop2 while QA run on hadoop1 proceeded
> normally.
> > > > >
> > > > > On Thu, Apr 11, 2013 at 9:07 AM, Jean-Marc Spaggiari <
> > > > > [EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > > > >
> > > > > > Hi,
> > > > > >
> > > > > > Do we have any issue with the pre-commit builds?
> > > > > >
> > > > > >
> https://builds.apache.org/job/PreCommit-HBASE-Build/5265//console
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > OpenJDK Runtime Environment (IcedTea6 1.9.9)
> > > > > (6b20-1.9.9-0ubuntu1~10.04.2)
> > > > > > OpenJDK 64-Bit Server VM (build 19.0-b09, mixed mode)
> > > > > > /home/hudson/tools/java/latest1.6
> > > > > > /tmp/hudson220092556573598577.sh: line 7:
> > > > > > /home/hudson/tools/java/latest1.6/bin/java: No such file or
> > directory
> > > > > >
> > > > > > JM
> > > > > >
> > > > >
> > > >
> > >
> >
>