Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Plain View
HBase, mail # user - Re: Coprocessor slow down problem!


+
Anoop John 2012-12-01, 08:22
Copy link to this message
-
Re: Coprocessor slow down problem!
ramkrishna vasudevan 2012-12-01, 08:23
Ok...fine...Ya seeing what is happening in postPut should give an idea.

Regards
Ram

On Sat, Dec 1, 2012 at 1:52 PM, Anoop John <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> Ram,  This issue was for prePut()..    postPut() was fine only...
> Can you take a look that at the time of slow put what the corresponding RS
> threads doing.
> May be can get some clues from that.
>
> -Anoop-
>
>
> On Fri, Nov 30, 2012 at 2:04 PM, ramkrishna vasudevan <
> [EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> > Hi
> >
> > Pls check if this issue is similar to HBASE-5897.  It is fixed in 0.92.2
> as
> > i see from the fix versions.
> >
> > Regards
> > Ram
> >
> > On Fri, Nov 30, 2012 at 1:13 PM, yonghu <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >
> > > Dear all,
> > >
> > > I have two tables, named test and tracking. For every put in the test
> > > table, I defined a postPut trigger to insert the same data into
> > > tracking table. I tested about 50 thousands tuples. The strange thing
> > > for me is for the first 20 thousands tuples, the speed is very fast (I
> > > made 5 times tests, every time is the same). And then, after that, the
> > > insertion to tracking table will be every slow, probably 2-3 rows/sec.
> > > My hbase version is 0.92.0. Can anyone tell me why and how I can
> > > increase the speed?
> > >
> > > regards!
> > >
> > > Yong
> > >
> >
>
+
yonghu 2012-12-02, 19:59
+
Anoop John 2012-12-03, 02:32