Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Plain View
Accumulo >> mail # user >> problem installing accumulo


+
Tim Piety 2013-01-03, 17:02
Copy link to this message
-
Re: problem installing accumulo
Did you initialize accumulo by running bin/accumulo init?
On Thu, Jan 3, 2013 at 12:02 PM, Tim Piety <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> Hi,
>
> I posted a message the the dev list before Xmas and got not response. I
> figuered I'd try this list. If this is not the correct forum can someone
> please let me know what the correct forum is. I am trying to install
> accumulo for a simple demo. I have hadoop installed and running. I verified
> by testing a mapreduce program and I can look at the HDFS system.
>
> When I try to start accumulo I get a INFO message saying attempting to
> talk to zookeeper. I verified zookeeper is running and I can access it
> using the zkCli.sh. The next line to display is INFO :Waiting for accumulo
> to be initialized. That line repeats infinitely.
>
> I looked at the logs and get a message in the tserver_localhost.out saying
> unable obtain instance id at /accumulo/instance_id. A quick web search
> found a message (
> http://affy.blogspot.com/2012/06/accumulo-where-is-my-instance-id.html)
> saying I needed to put the HADOOP/conf directory in  my CLASSPATH. I tried
> that, but that did not work.
>
> I have looked and didn't find any other groupsw where I could post  a
> question.
>
> thanks,
>
> Tim
+
Tim Piety 2013-01-03, 17:23
+
Keith Turner 2013-01-03, 17:37
+
Tim Piety 2013-01-03, 19:14
+
Keith Turner 2013-01-03, 19:22
+
Tim Piety 2013-01-03, 19:33
+
John Vines 2013-01-03, 17:28
+
Tim Piety 2013-01-03, 19:26