Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Plain View
Bigtop, mail # user - Re: Oozie start


Copy link to this message
-
Re: Oozie start
Jagat Singh 2014-02-06, 23:33
Hello Ivo

Please see this

http://jugnu-life.blogspot.com/2013/02/oozie-install.html

we have to unzip the ext 2.2 zip in

/var/lib/oozie

Thanks,

Jagat
On Thu, Dec 5, 2013 at 4:10 AM, ivo frankov <[EMAIL PROTECTED]>wrote:

>
> *Hi Gents, *
>
>
>
> *I tried starting Oozie web console. I received following( see bellow). I
> read that I have to use extJS. I copied it in /usr/lib/oozie/libext and in
> /var/lib/oozie ALSO IN /var/lib/oozie/libext it depends which blog I found.
> Unfortunately I receive again and again: *
>
> *Oozie web console is disabled.*
>
> To enable Oozie web console install the Ext JS library.
>
> Refer to Oozie Quick Start<http://localhost:11000/oozie/docs/DG_QuickStart.html>documentation for details.
>
> Can you help me please?!
>
> Thank you and best regards,
> Ivo
>  ------------------------------
>  On 11/26/2013 06:41 AM, Roman Shaposhnik wrote:
>
> Hi Steve!
>
> Like I mentioned in my previous email -- Hive (and especially Hive metastore)
> is pretty rough in terms of manual configuration.  If you have any improvements
> in mind -- please share them with us.
>
> Thanks,
> Roman.
>
> On Wed, Nov 20, 2013 at 6:24 PM, Steven Núñez <[EMAIL PROTECTED]> <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
>  Gents,
>
> Happy to discuss the problems and resolutions here so there's a community
> record. Below is a few clues on the Hive problems.
>
> - SteveN
>
> From: Steven Nunez <[EMAIL PROTECTED]> <[EMAIL PROTECTED]>
> Date: Thursday, 21 November 2013 9:32
> To: "[EMAIL PROTECTED]" <[EMAIL PROTECTED]> <[EMAIL PROTECTED]> <[EMAIL PROTECTED]>
> Subject: Hive Clues
>
> Hi Ivo,
>
> I don't know how far you got with Hive, but I have found some clues as to
> why my configuration isn't working. I sent a message to the group at large
> regarding some socket bind errors. After some searching, I found a post on
> Hive 2 installation that suggests /etc/hive/conf/hive-site.xml needs a
> hive.metastore.uris property entry. This didn't work for me, but I'll try a
> reboot and some other measures to be sure.
>
> Have you worked out what these conf.empty, conf.dist, conf.* directories are
> for? Is there a convention for their usage?
>
> Regards,
> - SteveN
>
>
>