Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Plain View
HBase >> mail # dev >> [ANNOUNCE] The 3rd hbase 0.94.6 release candidate is available for download


+
lars hofhansl 2013-03-15, 01:24
+
Ted Yu 2013-03-15, 01:36
+
lars hofhansl 2013-03-15, 01:46
+
Ted Yu 2013-03-15, 02:00
+
lars hofhansl 2013-03-15, 02:26
+
lars hofhansl 2013-03-15, 03:07
+
Ted Yu 2013-03-15, 03:22
+
Ted Yu 2013-03-15, 04:33
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-03-15, 19:51
+
Ted Yu 2013-03-15, 20:00
+
Ted Yu 2013-03-15, 21:12
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-03-15, 23:06
Copy link to this message
-
Re: [ANNOUNCE] The 3rd hbase 0.94.6 release candidate is available for download
Passes fine for me, each time. Passed fine on jenkins too (when that was still working). Passed for Ted, too. Must be something in your environment.

What is it failing on (i.e. check the out put of the shell test)?

Do you see any problem when you actually use the shell?

________________________________
 From: Jean-Marc Spaggiari <[EMAIL PROTECTED]>
To: [EMAIL PROTECTED]
Sent: Friday, March 15, 2013 4:06 PM
Subject: Re: [ANNOUNCE] The 3rd hbase 0.94.6 release candidate is available for download
 
Still not working for me even standalone. It's on a dedicated test
machine. There is only that running...

I will continue with the other tests (balancers, etc.) but I'm
interested to understand why this one keeps failing for me... I will
try it on other computers too.

-------------------------------------------------------
T E S T S
-------------------------------------------------------
Running org.apache.hadoop.hbase.client.TestShell
Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Skipped: 0, Time elapsed: 19.686
sec <<< FAILURE!

Results :

Tests in error:
  testRunShellTests(org.apache.hadoop.hbase.client.TestShell):
(RuntimeError) Shell unit tests failed. Check output file for details.

Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Skipped: 0
2013/3/15 Ted Yu <[EMAIL PROTECTED]>:
> I used security profile:
>
> Tests run: 1381, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 13
>
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD SUCCESS
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 1:07:02.771s
> [INFO] Finished at: Fri Mar 15 21:08:34 UTC 2013
>
> On Fri, Mar 15, 2013 at 1:00 PM, Ted Yu <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
>> The test passed (on Mac and Linux) standalone:
>>
>> Running org.apache.hadoop.hbase.client.TestShell
>> Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 93.51 sec
>>
>> Running test suite now.
>>
>> On Fri, Mar 15, 2013 at 12:51 PM, Jean-Marc Spaggiari <
>> [EMAIL PROTECTED]> wrote:
>>
>>> Same test is still failing for me.
>>>
>>> Tests in error:
>>>   testRunShellTests(org.apache.hadoop.hbase.client.TestShell):
>>> (RuntimeError) Shell unit tests failed. Check output file for details.
>>>
>>> Tests run: 1325, Failures: 0, Errors: 1, Skipped: 13
>>>
>>>
>>> Tests in error:
>>>   testRunShellTests(org.apache.hadoop.hbase.client.TestShell):
>>> (RuntimeError) Shell unit tests failed. Check output file for details.
>>>
>>> Tests run: 1325, Failures: 0, Errors: 1, Skipped: 13
>>>
>>>
>>> Failed twice in a row with RC1, same for RC2.
>>>
>>> JM
>>>
>>> 2013/3/15 Ted Yu <[EMAIL PROTECTED]>:
>>> > Here was test suite under security profile on 64 bit Linux box:
>>> >
>>> > Tests run: 1380, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 13
>>> >
>>> > [INFO]
>>> > ------------------------------------------------------------------------
>>> > [INFO] BUILD SUCCESS
>>> > [INFO]
>>> > ------------------------------------------------------------------------
>>> > [INFO] Total time: 1:06:14.973s
>>> > [INFO] Finished at: Fri Mar 15 02:47:44 UTC 2013
>>> >
>>> > On Thu, Mar 14, 2013 at 8:22 PM, Ted Yu <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>>> >
>>> >> Understood, Lars.
>>> >>
>>> >> This situation rarely happens.
>>> >>
>>> >>
>>> >> On Thu, Mar 14, 2013 at 8:07 PM, lars hofhansl <[EMAIL PROTECTED]>
>>> wrote:
>>> >>
>>> >>> Jenkins VMs are *incredibly* slow right now.
>>> >>> Security build is running for 39 mins and has not even sync'ed from
>>> SVN.
>>> >>>
>>> >>>
>>> >>> In the 0.94 build I see the small tests timing out.
>>> >>>
>>> >>> No need to wait for this. I ran the entire suite (security and not)
>>> >>> multiple times before I spun the RC.
>>> >>>
>>> >>> -- Lars
>>> >>>
>>> >>>
>>> >>>
>>> >>> ________________________________
>>> >>>  From: lars hofhansl <[EMAIL PROTECTED]>
>>> >>> To: Ted Yu <[EMAIL PROTECTED]>; "[EMAIL PROTECTED]" <
>>> >>> [EMAIL PROTECTED]>
>>> >>> Sent: Thursday, March 14, 2013 7:26 PM
>>> >>
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-03-16, 01:53
+
Ted Yu 2013-03-15, 23:09
+
Himanshu Vashishtha 2013-03-15, 19:59
+
lars hofhansl 2013-03-22, 04:49
+
Stack 2013-03-22, 05:23
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-03-22, 12:14
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-03-22, 14:33
+
Jeffrey Zhong 2013-03-22, 22:15
+
Enis Söztutar 2013-03-23, 01:23
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-03-23, 02:41
+
Enis Söztutar 2013-03-25, 20:17
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-03-27, 19:33
+
Enis Söztutar 2013-03-27, 20:08
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-03-28, 00:13
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-04-07, 21:03