Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Plain View
Avro, mail # dev - buildbot failure in ASF Buildbot on avro-py-ubuntu-9.10


+
buildbot@... 2013-04-22, 17:53
Copy link to this message
-
Re: buildbot failure in ASF Buildbot on avro-py-ubuntu-9.10
Jeremy Kahn 2013-04-22, 18:56
uh, looks like the buildbot is using some very old version of unittest ?

=====================================================================  [py-test] ERROR: test_inner_namespace_not_rendered
(test_protocol.TestProtocol)
  [py-test] ----------------------------------------------------------------------
  [py-test] Traceback (most recent call last):
  [py-test]   File
"/home/buildslave3/slave3/avro-py-ubuntu-9.10/build/lang/py/build/test/test_protocol.py",
line 382, in test_inner_namespace_not_rendered
  [py-test]     self.assertNotIn('namespace', proto.to_json()['types'][0])
  [py-test] AttributeError: 'TestProtocol' object has no attribute 'assertNotIn'
  [py-test]

On Mon, Apr 22, 2013 at 10:53 AM, <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> The Buildbot has detected a new failure on builder avro-py-ubuntu-9.10
> while building ASF Buildbot.
> Full details are available at:
>  http://ci.apache.org/builders/avro-py-ubuntu-9.10/builds/89
>
> Buildbot URL: http://ci.apache.org/
>
> Buildslave for this Build: bb-vm_ubuntu
>
> Build Reason: scheduler
> Build Source Stamp: [branch avro/trunk] 1470635
> Blamelist: philz
>
> BUILD FAILED: failed test
>
> sincerely,
>  -The Buildbot
>
>
>
>
+
Jeremy Kahn 2013-04-22, 19:11
+
Philip Zeyliger 2013-04-22, 19:23
+
Jeremy Kahn 2013-04-22, 20:39
+
Philip Zeyliger 2013-04-22, 21:03
+
Jeremy Kahn 2013-04-22, 21:51
+
buildbot@... 2013-05-08, 17:39
+
buildbot@... 2013-06-20, 17:19