Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Plain View
HBase >> mail # dev >> "mvn site" command can't work


+
周梦想 2013-01-04, 04:30
+
Jesse Yates 2013-01-04, 04:46
+
Ted Yu 2013-01-04, 04:56
+
Jesse Yates 2013-01-04, 05:00
+
周梦想 2013-01-04, 10:04
+
Stack 2013-01-05, 03:42
+
周梦想 2013-01-05, 04:03
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-01-05, 13:23
+
Stack 2013-01-06, 04:51
+
周梦想 2013-01-06, 07:19
Copy link to this message
-
Re: "mvn site" command can't work
I found that the problem is the maven.site.version 3.1 did not work,
changing to 3.0-beta-2 works well.
I have committed the patch on Jira and closed the issue.
below is patch for pom.xml:
-----

887c887
<     <maven.site.version>3.1</maven.site.version>
---
>     <maven.site.version>3.0-beta-2</maven.site.version>

Andy Zhou

2013/1/6 周梦想 <[EMAIL PROTECTED]>

> Hi JM,
> I'm compiling on the trunk.
>
> I found that the maven-site-plugin changed the pom.xml format on 3.x, so
> I'm trying to make a patch of pom.xml for 3.0.4 of maven.
>
>
> Thanks,
> Andy Zhou
>
>
> 2013/1/6 Stack <[EMAIL PROTECTED]>
>
>> What failure you getting JM?
>> Thanks,
>> St.Ack
>>
>>
>> On Sat, Jan 5, 2013 at 5:23 AM, Jean-Marc Spaggiari <
>> [EMAIL PROTECTED]
>> > wrote:
>>
>> > Hi,
>> >
>> > I tried also on my side and here are the results.
>> >
>> > jmspaggi@buldo:~/workspace/hbase-0.94$ mvn -version
>> > Apache Maven 3.0.4
>> > Maven home: /usr/share/maven
>> > Java version: 1.6.0_24, vendor: Sun Microsystems Inc.
>> > Java home: /usr/lib/jvm/java-6-openjdk-amd64/jre
>> > Default locale: fr_CA, platform encoding: UTF-8
>> > OS name: "linux", version: "3.2.0-4-amd64", arch: "amd64", family:
>> "unix"
>> >
>> > jmspaggi@buldo:~/workspace/hbase-0.94$ cat /etc/debian_version
>> > 7.0
>> >
>> > jmspaggi@buldo:~/workspace/hbase-0.94$ uname -a
>> > Linux buldo 3.2.0-4-amd64 #1 SMP Debian 3.2.35-2 x86_64 GNU/Linux
>> >
>> > For the 0.94:
>> > [INFO]
>> > ------------------------------------------------------------------------
>> > [INFO] BUILD SUCCESS
>> > [INFO]
>> > ------------------------------------------------------------------------
>> > [INFO] Total time: 24.027s
>> > [INFO] Finished at: Sat Jan 05 08:18:11 EST 2013
>> > [INFO] Final Memory: 70M/2590M
>> > [INFO]
>> > ------------------------------------------------------------------------
>> >
>> > But failing on trunk.
>> >
>> > Andy, on which branch are you trying?
>> >
>> > JM
>> >
>> > 2013/1/4, 周梦想 <[EMAIL PROTECTED]>:
>> > > hello Stack,
>> > >
>> > > the env is shown below:
>> > > [zhouhh@Hadoop48 trunk]$ mvn -version
>> > > Apache Maven 3.0.4 (r1232337; 2012-01-17 16:44:56+0800)
>> > > Maven home: /home/zhouhh/yarn/maven
>> > > Java version: 1.7.0, vendor: Oracle Corporation
>> > > Java home: /usr/java/jdk1.7.0/jre
>> > > Default locale: en_US, platform encoding: UTF-8
>> > > OS name: "linux", version: "2.6.18-194.el5", arch: "amd64", family:
>> > "unix"
>> > > [zhouhh@Hadoop48 trunk]$ cat /etc/redhat-release
>> > > CentOS release 5.5 (Final)
>> > > [zhouhh@Hadoop48 trunk]$ uname -a
>> > > Linux Hadoop48 2.6.18-194.el5 #1 SMP Fri Apr 2 14:58:14 EDT 2010
>> x86_64
>> > > x86_64 x86_64 GNU/Linux
>> > >
>> > > Thanks!
>> > > Andy Zhou
>> > >
>> > > 2013/1/5 Stack <[EMAIL PROTECTED]>
>> > >
>> > >> What version of maven?  I looked over the output and didn't see it
>> > >> output.
>> > >>
>> > >> It works for me doing mvn site (no harm doing the install first):
>> > >>
>> > >> Apache Maven 3.0.3 (r1075438; 2011-02-28 09:31:09-0800)
>> > >>
>> > >>
>> > >> St.Ack
>> > >>
>> > >>
>> > >> On Fri, Jan 4, 2013 at 2:04 AM, 周梦想 <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>> > >>
>> > >> > Thanks Ted,
>> > >> >
>> > >> > "mvn clean install -DskipTests" works, But "mvn site" still doesn't
>> > >> > work
>> > >> >  and with the same error.
>> > >> >
>> > >> > I suspect that the new version of  maven dosen't support
>> > >> > the maven-site-plugin ?
>> > >> >
>> > >> > Andy
>> > >> >
>> > >> > 2013/1/4 Ted Yu <[EMAIL PROTECTED]>
>> > >> >
>> > >> > > Jesse:
>> > >> > > Background: 周梦想 maintains Chinese translation of the HBase site.
>> > >> > >
>> > >> > > Here is what I did (target/site contains HTML files after the
>> second
>> > >> > > command finished):
>> > >> > >
>> > >> > > mvn clean install -DskipTests
>> > >> > > mvn site
>> > >> > >
>> > >> > > TYus-MacBook-Pro:trunk tyu$ uname -a
>> > >> > > Darwin TYus-MacBook-Pro.local 12.2.1 Darwin Kernel Version
>> 12.2.1:
>> > >> > > Thu
>> > >> > Oct
>> > >> > > 18 12:13:47 PDT 2012; root:xnu-2050.20.9~1/RELEASE_X86_64 x86_64
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-01-06, 13:37