Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Plain View
Accumulo, mail # user - table not getting created in continuous-ingest test.


+
Ranjan Sen 2012-10-30, 20:53
+
Adam Fuchs 2012-10-30, 20:57
+
Keith Turner 2012-10-31, 20:29
+
Ranjan Sen 2012-10-30, 20:59
Copy link to this message
-
Re: table not getting created in continuous-ingest test.
Adam Fuchs 2012-10-30, 21:03
Sorry, I should read more closely. It looks like the ci process doesn't
think that Accumulo is running. Did you enter the right INSTANCE_NAME and
ZOO_KEEPERS settings in continuous-env.sh? (Eric beat me to this, but I'm
going to send anyway!)
Cheers,
Adam
On Tue, Oct 30, 2012 at 4:57 PM, Adam Fuchs <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> Try creating the "ci" table using the accumulo shell before you run the
> test. The continuous ingest test is designed to run in parallel with many
> workers, so it doesn't try to create the table itself.
>
> Cheers,
> Adam
>
>
> On Tue, Oct 30, 2012 at 4:53 PM, Ranjan Sen <[EMAIL PROTECTED]>wrote:
>
>>  we are trying to run the continuous ingest program via the
>> $ACCUMULO_HOME/test/system/continuous/start-ingest.sh script. We find that
>> the table 'ci' (default) is not getting created. We turned on the ingest
>> log and find the following message:
>>
>> 30 20:38:50,746 [zookeeper.ZooSession] DEBUG: Connecting to node0002,node0003,node0004,node0005,node0006 with timeout 30000 with auth
>> 30 20:38:50,924 [zookeeper.ZooCache] TRACE: zookeeper contained /accumulo/instances/instance c64a50eb-ce2e-4a3b-9ddc-ea4421085321
>> 30 20:38:50,924 [zookeeper.ZooCache] TRACE: putting /accumulo/instances/instance c64a50eb-ce2e-4a3b-9ddc-ea4421085321 in cache
>> 30 20:38:51,013 [zookeeper.ZooCache] TRACE: zookeeper contained /accumulo/c64a50eb-ce2e-4a3b-9ddc-ea4421085321
>> 30 20:38:51,013 [zookeeper.ZooCache] TRACE: putting /accumulo/c64a50eb-ce2e-4a3b-9ddc-ea4421085321  in cache
>> 30 20:38:51,118 [impl.ServerClient] WARN : There are no tablet servers: check that zookeeper and accumulo are running.
>> 30 20:38:51,119 [impl.ServerClient] DEBUG: ClientService request failed null, retrying ...
>> org.apache.thrift.transport.TTransportException: Failed to connect to a server
>>
>>
>> The current hdfs entry for accumulo/instance_id is
>>
>> -rw-r--r--   3 accumulo accumulo          0 2012-10-29 21:51 /accumulo/instance_id/f047ac35-fb66-466c-bb53-58d453900d5b
>>
>>
>> The ingest .out file in a datanode says (when ingest log was not turned on)
>>
>> 30 20:30:57,350 [impl.ServerClient] WARN : There are no tablet servers: check that zookeeper and accumulo are running.
>>
>>
>> What is causing this problem??
>>
>> Ranjan
>>
>>
>>
>>
>
+
Eric Newton 2012-10-30, 20:59
+
Ranjan Sen 2012-10-30, 22:46