Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
Avro >> mail # dev >> Ruby tests failing on new environment


Copy link to this message
-
Ruby tests failing on new environment
Hello all,

I'm starting the process of downloading/building/testing the Avro source,
all went well except for the Ruby testing. Here is some information, not
sure if this is my environment, or my ignorance. :-)

Avro: latest trunk (pulled 12/19)
OS: CentOS 6.2
Linux: 2.6.32-220.el6.x86_64
Rake: 0.8.7
Ruby 1.8.7

Execution of Ruby clean and test:

[ctm@localhost ruby]$ rake --trace clean test
(in /home/ctm/avro-trunk/lang/ruby)
rake aborted!
no such file to load -- echoe
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`gem_original_require'
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
/home/ctm/avro-trunk/lang/ruby/Rakefile:18
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2382:in `load'
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2382:in
`raw_load_rakefile'
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2016:in `load_rakefile'
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2067:in
`standard_exception_handling'
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2015:in `load_rakefile'
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:1999:in `run'
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2067:in
`standard_exception_handling'
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:1997:in `run'
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/bin/rake:31
/usr/bin/rake:19:in `load'
/usr/bin/rake:19

Any insights are appreciated! If there is more information that is needed,
please let me know.

Cheers,
Chris