Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Plain View
Avro, mail # dev - buildbot failure in ASF Buildbot on avro-py-ubuntu-9.10


+
buildbot@... 2013-04-22, 17:53
+
Jeremy Kahn 2013-04-22, 18:56
+
Jeremy Kahn 2013-04-22, 19:11
+
Philip Zeyliger 2013-04-22, 19:23
+
Jeremy Kahn 2013-04-22, 20:39
+
Philip Zeyliger 2013-04-22, 21:03
Copy link to this message
-
Re: buildbot failure in ASF Buildbot on avro-py-ubuntu-9.10
Jeremy Kahn 2013-04-22, 21:51
I'm not well-motivated to make things work on Python 2.4, but I'll try to
run tests on 2.6 and 2.7 before I make any further commits.

--Jeremy
On Mon, Apr 22, 2013 at 2:03 PM, Philip Zeyliger <[EMAIL PROTECTED]>wrote:

> Cool.  I pushed the 2.6 change to SVN.  I ended up downloading and using
> "pythonz" to get a local copy of python.  It worked pretty well.  This is
> how I invoked it:
>
> ant -Dpython=/home/philip/.pythonz/pythons/CPython-2.6.8/bin/python test
>
> 2.4 is not passing, but that's a different issue.
>
>
> On Mon, Apr 22, 2013 at 1:39 PM, Jeremy Kahn <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> > I haven't checked the 2.4 compatibility. I note that "assertNotIn" was
> > introduced in 2.7, so I used only "assertFalse" instead.
> >
> >
> > On Mon, Apr 22, 2013 at 12:23 PM, Philip Zeyliger <[EMAIL PROTECTED]
> > >wrote:
> >
> > > Ideally we'd be 2.4 compatible as well.  Let me know when you have a
> > patch,
> > > and I'll get it pushed in quickly.
> > >
> > > -- Philip
> > >
> > >
> > > On Mon, Apr 22, 2013 at 12:11 PM, Jeremy Kahn <[EMAIL PROTECTED]>
> > wrote:
> > >
> > > > okay, not "very old"; probably python 2.6.
> > > >
> > > >
> > >
> >
> http://docs.python.org/2/library/unittest.html#unittest.TestCase.assertNotIn
> > > >
> > > > Looks like buildbot on Ubuntu 9.10 is probably running Python 2.6.  I
> > > will
> > > > submit a patch for 2.6 compatibility.
> > > >
> > > > --Jeremy
> > > >
> > > >
> > > > On Mon, Apr 22, 2013 at 11:56 AM, Jeremy Kahn <[EMAIL PROTECTED]>
> > > wrote:
> > > >
> > > > > uh, looks like the buildbot is using some very old version of
> > unittest
> > > ?
> > > > >
> > > > >
> > =====================================================================> > > > >   [py-test] ERROR: test_inner_namespace_not_rendered
> > > > (test_protocol.TestProtocol)
> > > > >   [py-test]
> > > >
> ----------------------------------------------------------------------
> > > > >   [py-test] Traceback (most recent call last):
> > > > >   [py-test]   File
> > > >
> > >
> >
> "/home/buildslave3/slave3/avro-py-ubuntu-9.10/build/lang/py/build/test/test_protocol.py",
> > > > line 382, in test_inner_namespace_not_rendered
> > > > >   [py-test]     self.assertNotIn('namespace',
> > > > proto.to_json()['types'][0])
> > > > >   [py-test] AttributeError: 'TestProtocol' object has no attribute
> > > > 'assertNotIn'
> > > > >   [py-test]
> > > > >
> > > > >
> > > > >
> > > > > On Mon, Apr 22, 2013 at 10:53 AM, <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > > > >
> > > > >> The Buildbot has detected a new failure on builder
> > avro-py-ubuntu-9.10
> > > > >> while building ASF Buildbot.
> > > > >> Full details are available at:
> > > > >>  http://ci.apache.org/builders/avro-py-ubuntu-9.10/builds/89
> > > > >>
> > > > >> Buildbot URL: http://ci.apache.org/
> > > > >>
> > > > >> Buildslave for this Build: bb-vm_ubuntu
> > > > >>
> > > > >> Build Reason: scheduler
> > > > >> Build Source Stamp: [branch avro/trunk] 1470635
> > > > >> Blamelist: philz
> > > > >>
> > > > >> BUILD FAILED: failed test
> > > > >>
> > > > >> sincerely,
> > > > >>  -The Buildbot
> > > > >>
> > > > >>
> > > > >>
> > > > >>
> > > > >
> > > >
> > >
> >
>
+
buildbot@... 2013-05-08, 17:39
+
buildbot@... 2013-06-20, 17:19