Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
HBase >> mail # user >> Unable to run aggregation using AggregationClient in HBase0.92


Copy link to this message
-
Re: Unable to run aggregation using AggregationClient in HBase0.92
Thanks Himanshu and Gary for the quick reply.
After adding the coprocessor class in hbase-site.xml it worked fine.
Actually, i was aware that my coprocessor is not being loaded into region;
hence the exception. But i was expecting the co-processor to be loaded
since i was setting the conf in my code. Does this mean that
"hbase.coprocessor.region.classes" is not a client side configuration? I am
just curious to know why it was not working when i was setting the conf
through code.

Thanks,
Anil Gupta
On Mon, May 7, 2012 at 2:00 PM, Gary Helmling <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> >
> > org.apache.hadoop.hbase.ipc.HBaseRPC$UnknownProtocolException:
> > org.apache.hadoop.hbase.ipc.HBaseRPC$UnknownProtocolException: No
> matching
> > handler for protocol
> org.apache.hadoop.hbase.coprocessor.AggregateProtocol
> > in region transactions,,1335223974116.e9190687f8a74b5083b39b6e5bd55705.
>
> The exception indicates that the AggregateImplementation coprocessor
> is not loaded on your region servers.  Setting
> "hbase.coprocessor.region.classes" in the client configuration that
> you use is not sufficient.  You need to either set this in the
> hbase-site.xml file used by your region servers (and restart the
> region servers), or you can enable the coprocessor for a specific
> table by disabling the table, setting a property on the
> HTableDescriptor and re-enabling the table.
>
> For more details, see
>
> http://hbase.apache.org/apidocs/org/apache/hadoop/hbase/coprocessor/package-summary.html#package_description
>

--
Thanks & Regards,
Anil Gupta