Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
Accumulo >> mail # user >> Thrift error while configuring new cloud


Copy link to this message
-
Re: Thrift error while configuring new cloud
First check the monitor and see if any errors are popping up from the
tserver. If not, check the tserver log files, as well as out/err files, to
make sure it's starting.
On Mon, Jan 7, 2013 at 3:40 PM, Hider, Sandy <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> All,****
>
> I am setting up a new cloud and I am getting the following error when
> running Accumulo.  From the Tracer log:****
>
> ** **
>
> 07 11:20:37,925 [impl.ServerClient] DEBUG: ClientService request failed
> null, retrying ...****
>
> org.apache.thrift.transport.TTransportException: Failed to connect to a
> server****
>
>         at
> org.apache.accumulo.core.client.impl.ThriftTransportPool.getAnyTransport(ThriftTransportPool.java:437)
> ****
>
>         at
> org.apache.accumulo.core.client.impl.ServerClient.getConnection(ServerClient.java:145)
> ****
>
>         at
> org.apache.accumulo.core.client.impl.ServerClient.getConnection(ServerClient.java:123)
> ****
>
>        at
> org.apache.accumulo.core.client.impl.ServerClient.executeRaw(ServerClient.java:105)
> ****
>
>         at
> org.apache.accumulo.core.client.impl.ServerClient.execute(ServerClient.java:71)
> ****
>
>         at
> org.apache.accumulo.core.client.impl.ConnectorImpl.<init>(ConnectorImpl.java:75)
> ****
>
>         at
> org.apache.accumulo.server.client.HdfsZooInstance.getConnector(HdfsZooInstance.java:145)
> ****
>
>         at
> org.apache.accumulo.server.trace.TraceServer.<init>(TraceServer.java:152)*
> ***
>
>         at
> org.apache.accumulo.server.trace.TraceServer.main(TraceServer.java:222)***
> *
>
>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)****
>
>         at
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
> ****
>
>         at
> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
> ****
>
>         at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:601)****
>
>         at org.apache.accumulo.start.Main$1.run(Main.java:89)****
>
>         at java.lang.Thread.run(Thread.java:722)****
>
> ** **
>
> When I tried to go into the shell it says can’t find any tablet servers
> make sure zookeeper and accumulo are both running.  They both are.  My
> theory is this, the name node is dual NIC’d.  I am wondering if somehow I
> have the zookeeper software listening on the wrong NIC card?  I don’t see a
> way to configure which NIC it is on.  Anyone have any ideas?****
>
> ** **
>
> This is Accumulo-1.4.0, Hadoop 0.20.2, Zookeeper 3.4.3  (a set I have used
> successfully on other servers)****
>
> ** **
>
> Thanks in advance****
>
> ** **
>
> Sandy****
>
> ** **
>