Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
Accumulo >> mail # dev >> Error while starting


Copy link to this message
-
Re: Error while starting
Thank you all for the input. I've changed the root user and password when
calling accumulo init and didn't update the config file. So this must be
the issue.

I'm seeing a directory called accumulo created in my / directory when
calling accumulo init. Is this normal?

Thanks,
Supun..
On Mon, Apr 15, 2013 at 12:27 PM, Supun Kamburugamuva <[EMAIL PROTECTED]>wrote:

> Yes. I'm using the 512MB one.
>
> Supun..
>
>
> On Mon, Apr 15, 2013 at 12:25 PM, Josh Elser <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
>> Did you happen to use one of the examples in $ACCUMULO_HOME/conf/examples?
>>
>>
>> On 4/15/13 11:29 AM, Supun Kamburugamuva wrote:
>>
>>> Hi all,
>>>
>>> In the latest trunk of accumulo, I'm getting following error while trying
>>> to start. This is in the Tablet server log. May be I'm missing a
>>> configuration?
>>>
>>> 2013-04-15 11:03:54,166 [client.ClientServiceHandler] ERROR:
>>> ThriftSecurityException(user:**root, code:BAD_CREDENTIALS)
>>>
>>> Thanks,
>>> Supun..
>>>
>>>
>>
>
>
> --
> Supun Kamburugamuva
> Member, Apache Software Foundation; http://www.apache.org
> E-mail: [EMAIL PROTECTED];  Mobile: +1 812 369 6762
> Blog: http://supunk.blogspot.com
>
>
--
Supun Kamburugamuva
Member, Apache Software Foundation; http://www.apache.org
E-mail: [EMAIL PROTECTED];  Mobile: +1 812 369 6762
Blog: http://supunk.blogspot.com