Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
HBase, mail # dev - Trunk not compiling


Copy link to this message
-
Re: Trunk not compiling
Jean-Marc Spaggiari 2012-11-21, 17:00
Hi Ram,

I just tried to cleanup and rebuild and it'S working fine. Can you try
to do a cleanup too?

[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Reactor Summary:
[INFO]
[INFO] HBase ............................................. SUCCESS [2.355s]
[INFO] HBase - Common .................................... SUCCESS [3.286s]
[INFO] HBase - Protocol .................................. SUCCESS [3.266s]
[INFO] HBase - Hadoop Compatibility ...................... SUCCESS [1.697s]
[INFO] HBase - Hadoop One Compatibility .................. SUCCESS [2.134s]
[INFO] HBase - Server .................................... SUCCESS [8.889s]
[INFO] HBase - Hadoop Two Compatibility .................. SUCCESS [4.580s]
[INFO] HBase - Integration Tests ......................... SUCCESS [2.950s]
[INFO] HBase - Examples .................................. SUCCESS [2.075s]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD SUCCESS
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 32.102s
[INFO] Finished at: Wed Nov 21 11:56:56 EST 2012
[INFO] Final Memory: 42M/734M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
JM

2012/11/21, Jean-Marc Spaggiari <[EMAIL PROTECTED]>:
> Hum.
>
> I just update my trunk folder and tried to rebuild but it's failing on
> ProtobufUtil... I will try to figure what is my issue and see if it's
> failing on the same issue you have.
>
> JM
>
> 2012/11/21, ramkrishna vasudevan <[EMAIL PROTECTED]>:
>> I could see a dev-support folder under Trunk.  But here it is searching
>> inside hbase-common? Inside hbase-common there is no dev-support.  That
>> is
>> what is wondering me.
>>
>> Regards
>> Ram
>>
>> On Wed, Nov 21, 2012 at 10:03 PM, Jean-Marc Spaggiari <
>> [EMAIL PROTECTED]> wrote:
>>
>>> Hi Ram,
>>>
>>> I have this fine on the dev-support directory. don't you have it? Can
>>> you take a look on the folder to see what you have there?
>>>
>>> JM
>>>
>>> 2012/11/21, ramkrishna vasudevan <[EMAIL PROTECTED]>:
>>> > Hi Devs
>>> >
>>> > I am facing a fatal error while trying to compile the trunk code.
>>> >
>>> > [ERROR] FATAL ERROR
>>> > [INFO]
>>> > ------------------------------------------------------------------------
>>> > [INFO] Could not find resource
>>> > 'C:\HBase\HBase_trunk\hbase-common/dev-support/fi
>>> > ndbugs-exclude.xml'.
>>> > [INFO]
>>> > ------------------------------------------------------------------------
>>> >
>>> > Did someone face this? Are am i missing something here?
>>> >
>>> > Regards
>>> > Ram
>>> >
>>>
>>
>