Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
Accumulo, mail # dev - Error while starting


Copy link to this message
-
Re: Error while starting
Supun Kamburugamuva 2013-04-15, 16:14
Thank you. But it is on a single machine.

Supun..
On Mon, Apr 15, 2013 at 12:09 PM, John Vines <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> Is this is a single node cluster or multiple machines? If multiple
> machines, make sure the config files are the same, as some of the
> parameters are used for generating the system password.
>
>
> On Mon, Apr 15, 2013 at 12:07 PM, Supun Kamburugamuva <[EMAIL PROTECTED]
> >wrote:
>
> > This is coming in an ubuntu machine. This is working fine in a mac. May
> be
> > I have done something wrong in the ubuntu machine.
> >
> > Thanks,
> > Supun..
> >
> >
> > On Mon, Apr 15, 2013 at 11:29 AM, Supun Kamburugamuva <[EMAIL PROTECTED]
> > >wrote:
> >
> > > Hi all,
> > >
> > > In the latest trunk of accumulo, I'm getting following error while
> trying
> > > to start. This is in the Tablet server log. May be I'm missing a
> > > configuration?
> > >
> > > 2013-04-15 11:03:54,166 [client.ClientServiceHandler] ERROR:
> > > ThriftSecurityException(user:root, code:BAD_CREDENTIALS)
> > >
> > > Thanks,
> > > Supun..
> > >
> > >
> >
> >
> > --
> > Supun Kamburugamuva
> > Member, Apache Software Foundation; http://www.apache.org
> > E-mail: [EMAIL PROTECTED];  Mobile: +1 812 369 6762
> > Blog: http://supunk.blogspot.com
> >
>
>
>
> --
> Cheers
> ~John
>

--
Supun Kamburugamuva
Member, Apache Software Foundation; http://www.apache.org
E-mail: [EMAIL PROTECTED];  Mobile: +1 812 369 6762
Blog: http://supunk.blogspot.com