Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
Accumulo >> mail # dev >> Accumulo build error


Copy link to this message
-
Re: Accumulo build error
http://mojo.codehaus.org/rpm-maven-plugin/jira-report.html <-- nudge!
On Tue, Jun 25, 2013 at 12:09 PM, Andres Danter <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> Yes, I agree that such check would be useful when invoking the command mvn
> rpm:rpm.  Anyone a Maven contributor? : )
>
>
> On Tue, Jun 25, 2013 at 11:21 AM, Josh Elser <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> > Seems like a smart thing to do to me, especially since the user is
> > activating the rpm profile, you would assume they definitely want to
> build
> > rpms :)
> >
> >
> > On 6/25/13 10:49 AM, David Medinets wrote:
> >
> >> Can the build process you are using have a check for 'rpmbuild' as is
> >> currently done for the 'thrift' command?
> >>
> >>
> >> On Mon, Jun 24, 2013 at 8:35 AM, Andres Danter <[EMAIL PROTECTED]>
> wrote:
> >>
> >>  Alright, now I'm embarrassed.  Thanks, Mike.  Apparently rpmbuild is
> not
> >>> installed.  I should have known that, but since I was doing thing
> through
> >>> Maven, I forgot to check.
> >>>
> >>> Andres
> >>>
> >>>
> >>> On Mon, Jun 24, 2013 at 8:28 AM, Mike Drob <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >>>
> >>>  Do you have rpmbuild installed?
> >>>> On Jun 24, 2013 8:20 AM, "Andres Danter" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >>>>
> >>>>  Hi Josh,
> >>>>>
> >>>>> That was very helpful.  It got me passed the tests and my build was
> >>>>> successful.  I'm now trying to build the RPM for Accumulo 1.4.3, but
> >>>>>
> >>>> I'm
> >>>
> >>>> getting resistance there too.  I'm running the command:
> >>>>>
> >>>>> mvn rpm:rpm -N
> >>>>>
> >>>>> All I'm getting for an error is an echo of the string of commands it
> is
> >>>>> trying to execute.
> >>>>>
> >>>>> [ERROR] Failed to execute goal
> >>>>> org.codehaus.mojo:rpm-maven-**plugin:2.0-beta-2:rpm (default-cli) on
> >>>>>
> >>>> project
> >>>>
> >>>>> accumulo: RPM build execution returned: '127' executing '/bin/sh -c
> cd
> >>>>> /home/adanter/accumulo/**accumulo-1.4.3/target/rpm/**SPECS &&
> >>>>> rpmbuild -bb
> >>>>> --buildroot /home/adanter/accumulo/**accumulo-1.4.3/target/rpm/**
> >>>>> buildroot
> >>>>> --define '_topdir /home/adanter/accumulo/**accumulo-1.4.3/target/rpm'
> >>>>> --target amd64 accumulo.spec'
> >>>>>
> >>>>> I feel like there is something I may have to do with Maven or its
> >>>>>
> >>>> plugin.
> >>>
> >>>>
> >>>>> Thanks again for the help earlier.
> >>>>>
> >>>>> Andres
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>> On Sun, Jun 23, 2013 at 10:17 PM, Josh Elser <[EMAIL PROTECTED]>
> >>>>>
> >>>> wrote:
> >>>>
> >>>>>
> >>>>>  Andres,
> >>>>>>
> >>>>>> That test is known to be a little tight on the timings.
> >>>>>>
> >>>>>> If your system isn't beefy enough to run it in the expected timings,
> >>>>>>
> >>>>> you
> >>>>
> >>>>> can remove the Test annotation on the method, reduce the number of
> >>>>>>
> >>>>> threads
> >>>>>
> >>>>>> that test will run, or just build the tag without running tests (mvn
> >>>>>> package -DskipTests).
> >>>>>>
> >>>>>> - Josh
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>> On 06/23/2013 09:42 PM, Andres Danter wrote:
> >>>>>>
> >>>>>>  Hi all,
> >>>>>>>
> >>>>>>> I'm having some problems building Accumulo 1.4.3.  It keeps failing
> >>>>>>>
> >>>>>> an
> >>>
> >>>> "InMemoryMapTest" in the tabletServer portion.  I'm including a link
> >>>>>>>
> >>>>>> to
> >>>>
> >>>>> a
> >>>>>
> >>>>>> document listing the errors I keep getting and the details of the
> >>>>>>>
> >>>>>> platform
> >>>>>
> >>>>>> and the environment I'm using.
> >>>>>>>
> >>>>>>> https://docs.google.com/file/****d/****
> >>>>>>> 0BxBY29P7A1RgaFhKRGFrWEFXX1k/****<
> https://docs.google.com/file/**d/**0BxBY29P7A1RgaFhKRGFrWEFXX1k/**>
> >>>>>>> edit?usp=sharing<
> >>>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>
> >>>>  https://docs.google.com/file/**d/**0BxBY29P7A1RgaFhKRGFrWEFXX1k/**
> >>> edit?usp=sharing<
> https://docs.google.com/file/d/0BxBY29P7A1RgaFhKRGFrWEFXX1k/edit?usp=sharing
> >
> >>>
> >>>>
> >>>>>>
> >>>>>>> Any help getting me past this issue is appreciated, since I'm
> >>>>>>>
> >>>>>> already
> >>>
> >>>> behind on my project.
> >>>>>>>
> >>>