Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Plain View
Pig >> mail # dev >> Error while running the unit test


+
Boski Shah 2012-08-20, 21:49
Copy link to this message
-
Re: Error while running the unit test
That's strange because "umask 0022" should take care of it. I don't see any
other reason.

On Mon, Aug 20, 2012 at 2:49 PM, Boski Shah <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> Hello,
>
> I am a masters student and working on a PIG-2597 Move grunt from JAVACC to
> ANTLR.
> I am facing an issue while testing org.apache.pig.test.TestGrunt.java
> I am trying to run TestGrunt.java individually using the following command
> $ ant -Dtestcase=Testgrunt.java clean test
>
> While running this unit test I am getting an error:
>
> 12/08/20 11:00:50 WARN util.MBeans:
> Hadoop:service=DataNode,name=MetricsSystem,sub=Control
> javax.management.InstanceAlreadyExistsException: MXBean already registered
> with name Hadoop:service=NameNode,name=MetricsSystem,sub=Control
>     at
> com.sun.jmx.mbeanserver.MXBeanLookup.addReference(MXBeanLookup.java:120)
>     at
> com.sun.jmx.mbeanserver.MXBeanSupport.register(MXBeanSupport.java:143)
>     at
> com.sun.jmx.mbeanserver.MBeanSupport.preRegister2(MBeanSupport.java:183)
>     at
>
> com.sun.jmx.interceptor.DefaultMBeanServerInterceptor.registerDynamicMBean(DefaultMBeanServerInterceptor.java:941)
>     at
>
> com.sun.jmx.interceptor.DefaultMBeanServerInterceptor.registerObject(DefaultMBeanServerInterceptor.java:917)
>     at
>
> com.sun.jmx.interceptor.DefaultMBeanServerInterceptor.registerMBean(DefaultMBeanServerInterceptor.java:312)
>     at
>
> com.sun.jmx.mbeanserver.JmxMBeanServer.registerMBean(JmxMBeanServer.java:482)
>     at org.apache.hadoop.metrics2.util.MBeans.register(MBeans.java:56)
>     at
>
> org.apache.hadoop.metrics2.impl.MetricsSystemImpl.initSystemMBean(MetricsSystemImpl.java:500)
>     at
>
> org.apache.hadoop.metrics2.impl.MetricsSystemImpl.init(MetricsSystemImpl.java:140)
>     at
>
> org.apache.hadoop.metrics2.lib.DefaultMetricsSystem.init(DefaultMetricsSystem.java:40)
>     at
>
> org.apache.hadoop.metrics2.lib.DefaultMetricsSystem.initialize(DefaultMetricsSystem.java:50)
>     at
>
> org.apache.hadoop.hdfs.server.datanode.DataNode.instantiateDataNode(DataNode.java:1491)
>     at
>
> org.apache.hadoop.hdfs.server.datanode.DataNode.instantiateDataNode(DataNode.java:1467)
>     at
>
> org.apache.hadoop.hdfs.MiniDFSCluster.startDataNodes(MiniDFSCluster.java:417)
>     at
> org.apache.hadoop.hdfs.MiniDFSCluster.<init>(MiniDFSCluster.java:280)
>     at
> org.apache.hadoop.hdfs.MiniDFSCluster.<init>(MiniDFSCluster.java:124)
>     at
>
> org.apache.pig.test.MiniCluster.setupMiniDfsAndMrClusters(MiniCluster.java:50)
>     at
> org.apache.pig.test.MiniGenericCluster.<init>(MiniGenericCluster.java:49)
>     at org.apache.pig.test.MiniCluster.<init>(MiniCluster.java:31)
>     at
> org.apache.pig.test.MiniGenericCluster.<clinit>(MiniGenericCluster.java:45)
>     at org.apache.pig.test.TestGrunt.<clinit>(TestGrunt.java:64)
>     at java.lang.Class.forName0(Native Method)
>     at java.lang.Class.forName(Class.java:169)
>     at
>
> org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.JUnitTestRunner.run(JUnitTestRunner.java:373)
>     at
>
> org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.JUnitTestRunner.launch(JUnitTestRunner.java:1052)
>     at
>
> org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.JUnitTestRunner.main(JUnitTestRunner.java:906)
> 12/08/20 11:00:50 WARN datanode.DataNode: Invalid directory in
> dfs.data.dir: Incorrect permission for build/test/data/dfs/data/data1,
> expected: rwxr-xr-x, while actual: rwxrwxr-x
> 12/08/20 11:00:50 WARN datanode.DataNode: Invalid directory in
> dfs.data.dir: Incorrect permission for build/test/data/dfs/data/data2,
> expected: rwxr-xr-x, while actual: rwxrwxr-x
> 12/08/20 11:00:50 ERROR datanode.DataNode: All directories in dfs.data.dir
> are invalid.
> ------------- ---------------- ---------------
>
> The umask is already set to 0022. I also tried to set permission to
> rwxr-xr-x, but it is being reset to rwxrwxr-x every time I run the test.
> Could you please suggest me what could be the solution here?
>
>
> --
> Thanks,
> Boski Shah
>
+
Boski Shah 2012-08-20, 22:57