Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Plain View
HBase, mail # dev - Pre-commit build broken?


+
Jean-Marc Spaggiari 2013-04-11, 16:07
+
Ted Yu 2013-04-11, 16:15
+
Nicolas Liochon 2013-04-11, 16:19
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-04-11, 16:27
Copy link to this message
-
Re: Pre-commit build broken?
Ted Yu 2013-04-11, 16:27
Nice hint, Nicolas.

I got the following compiling against hadoop 2.0:

[ERROR] Failed to execute goal
org.apache.maven.plugins:maven-compiler-plugin:2.5.1:compile
(default-compile) on project hbase-client: Compilation failure: Compilation
failure:
[ERROR]
/Users/tyu/trunk/hbase-client/src/main/java/org/apache/hadoop/hbase/client/Increment.java:[70,26]
cannot find symbol
[ERROR] symbol  : variable i
[ERROR] location: class org.apache.hadoop.hbase.client.Increment
[ERROR]
/Users/tyu/trunk/hbase-client/src/main/java/org/apache/hadoop/hbase/client/Increment.java:[70,37]
package i does not exist
[ERROR]
/Users/tyu/trunk/hbase-client/src/main/java/org/apache/hadoop/hbase/client/Increment.java:[71,65]
cannot find symbol
[ERROR] symbol  : variable i
[ERROR] location: class org.apache.hadoop.hbase.client.Increment

Previously when the above happened, no post back to JIRA would occur. I
fixed dev-support/test-patch.sh yesterday so that it posts back.

Note: compilation error against hadoop 2.0 would normally mean that
compilation on hadoop 1.0 would not pass.

On Thu, Apr 11, 2013 at 9:19 AM, Nicolas Liochon <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> May be the infra team is working on the machine. But the error you quoted
> can be misleading as the real settings are set later in the hudsonEnv
> script I mentionned yesterday.
>
> The message says
>
> -1 hadoop2.0. The patch failed to compile against the hadoop 2.0 profile.
>
> Console output:
> https://builds.apache.org/job/PreCommit-HBASE-Build/5265//console
>
>
> Does it work for you locally?
>
>
>
> On Thu, Apr 11, 2013 at 6:15 PM, Ted Yu <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> > This happened on hadoop2 while QA run on hadoop1 proceeded normally.
> >
> > On Thu, Apr 11, 2013 at 9:07 AM, Jean-Marc Spaggiari <
> > [EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >
> > > Hi,
> > >
> > > Do we have any issue with the pre-commit builds?
> > >
> > > https://builds.apache.org/job/PreCommit-HBASE-Build/5265//console
> > >
> > >
> > > OpenJDK Runtime Environment (IcedTea6 1.9.9)
> > (6b20-1.9.9-0ubuntu1~10.04.2)
> > > OpenJDK 64-Bit Server VM (build 19.0-b09, mixed mode)
> > > /home/hudson/tools/java/latest1.6
> > > /tmp/hudson220092556573598577.sh: line 7:
> > > /home/hudson/tools/java/latest1.6/bin/java: No such file or directory
> > >
> > > JM
> > >
> >
>
+
Jonathan Hsieh 2013-04-11, 16:32
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-04-11, 16:30
+
Ted Yu 2013-04-11, 16:37
+
Jean-Marc Spaggiari 2013-04-11, 16:40