Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
HBase >> mail # user >> Re: issue with nutch-gora+hbase+zookeeper


Copy link to this message
-
Re: issue with nutch-gora+hbase+zookeeper
Turn off iptables and see if it resolves errors. You need to open all ports that hbase and zookeeper need to connect each node.

Alex.

 

 

 

-----Original Message-----
From: kaveh minooie <[EMAIL PROTECTED]>
To: user <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Fri, Feb 22, 2013 12:56 pm
Subject: Re: issue with nutch-gora+hbase+zookeeper
no here are the logs, master:

2013-02-22 12:03:21,136 INFO
org.apache.hadoop.hbase.master.LoadBalancer: Skipping load balancing.
servers=10 regions=3 average=0.3 mostloaded=1 leastloaded=0
2013-02-22 12:03:21,141 DEBUG
org.apache.hadoop.hbase.master.CatalogJanitor: Scanned 1 catalog row(s)
and gc'd 0 unreferenced parent region(s)
2013-02-22 12:08:21,135 DEBUG
org.apache.hadoop.hbase.master.LoadBalancer: Server information:
d1r1n12.prod.plutoz.com,60020,1361563095874=1,
d1r1n16.prod.plutoz.com,60020,1361563095878
=0, d1r1n17.prod.plutoz.com,60020,1361563095900=0,
d1r1n13.prod.plutoz.com,60020,1361563095880=0,
d1r1n14.prod.plutoz.com,60020,1361563095886=0,
d1r1n10.prod.plutoz.com,60020,1361563095853=1,
d1r1n20.prod.plutoz.com,60020,1361563095890=1,
d1r1n15.prod.plutoz.com,60020,1361563095870=0,
d1r1n21.prod.plutoz.com,60020,1361563095888=0,
d1r1n19.prod.plutoz.com,60020,1361563095879=0
2013-02-22 12:08:21,135 INFO
org.apache.hadoop.hbase.master.LoadBalancer: Skipping load balancing.
servers=10 regions=3 average=0.3 mostloaded=1 leastloaded=0
2013-02-22 12:08:21,142 DEBUG
org.apache.hadoop.hbase.master.CatalogJanitor: Scanned 1 catalog row(s)
and gc'd 0 unreferenced parent region(s)

one of the regionservers:

2013-02-22 12:03:17,199 DEBUG
org.apache.hadoop.hbase.io.hfile.LruBlockCache: LRU Stats: total=6.51
MB, free=786.84 MB, max=793.35 MB, blocks=0, accesses=0, hits=0,
hitRatio=?%, cachingAccesses=0, cachingHits=0, cachingHitsRatio=?%,
evictions=0, evicted=0, evictedPerRun=NaN
2013-02-22 12:08:17,198 DEBUG
org.apache.hadoop.hbase.io.hfile.LruBlockCache: LRU Stats: total=6.51
MB, free=786.84 MB, max=793.35 MB, blocks=0, accesses=0, hits=0,
hitRatio=?%, cachingAccesses=0, cachingHits=0, cachingHitsRatio=?%,
evictions=0, evicted=0, evictedPerRun=NaN
2013-02-22 12:13:17,198 DEBUG
org.apache.hadoop.hbase.io.hfile.LruBlockCache: LRU Stats: total=6.51
MB, free=786.84 MB, max=793.35 MB, blocks=0, accesses=0, hits=0,
hitRatio=?%, cachingAccesses=0, cachingHits=0, cachingHitsRatio=?%,
evictions=0, evicted=0, evictedPerRun=NaN

another regionserver:

2013-02-22 12:03:17,279 DEBUG
org.apache.hadoop.hbase.io.hfile.LruBlockCache: LRU Stats: total=6.51
MB, free=786.84 MB, max=793.35 MB, blocks=0, accesses=0, hits=0,
hitRatio=�%, cachingAccesses=0, cachingHits=0, cachingHitsRatio=�%,
evictions=0, evicted=0, evictedPerRun=NaN
2013-02-22 12:08:17,278 DEBUG
org.apache.hadoop.hbase.io.hfile.LruBlockCache: LRU Stats: total=6.51
MB, free=786.84 MB, max=793.35 MB, blocks=0, accesses=0, hits=0,
hitRatio=�%, cachingAccesses=0, cachingHits=0, cachingHitsRatio=�%,
evictions=0, evicted=0, evictedPerRun=NaN
2013-02-22 12:13:17,278 DEBUG
org.apache.hadoop.hbase.io.hfile.LruBlockCache: LRU Stats: total=6.51
MB, free=786.84 MB, max=793.35 MB, blocks=0, accesses=0, hits=0,
hitRatio=�%, cachingAccesses=0, cachingHits=0, cachingHitsRatio=�%,
evictions=0, evicted=0, evictedPerRun=NaN
On 02/22/2013 12:49 PM, [EMAIL PROTECTED] wrote:
> Hi,
>
> Do you see any errors in HMaster and Regionserver logs?
>
> Alex.
>
>
>
>
>
>
>
> -----Original Message-----
> From: kaveh minooie <[EMAIL PROTECTED]>
> To: user <[EMAIL PROTECTED]>; user <[EMAIL PROTECTED]>; user
<[EMAIL PROTECTED]>
> Sent: Fri, Feb 22, 2013 12:31 pm
> Subject: issue with nutch-gora+hbase+zookeeper
>
>
> Hi everyone
>
> I am having this problem for couple of days now and would appreciate any
> idea or suggestion that any one might have. I am using nutch 2.x with
> hbase. due to nutch requirement I need to use older version of hbase (I
> am using 0.90.6  over hadoop 1.1.1 with 10 nodes with zookeepr 3.5.0
> [trunk] )
>
> hbase seems to be running fine, thou I appreciate if someone can show me

Kaveh Minooie