Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
Kafka, mail # user - problems with one of my tests and the latest 0.8 branch


Copy link to this message
-
Re: problems with one of my tests and the latest 0.8 branch
Joe Stein 2013-06-18, 00:23
you can use this to build the binary distributable

./sbt release-tar
On Mon, Jun 17, 2013 at 8:17 PM, Jason Rosenberg <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> Looking at the convenience script for running kafka server, it builds a
> classpath by looking in several directories (looking at
> kafka-run-class.sh).
>
> This script includes a jar under perf/target, should I care about that,
> when launching a mavenized version of the server?
>
> Also, it includes jars under the "libs/" directory, which doesn't exist
> (there is a "lib/') dir.  Is that an oversight?
>
> Finally, it includes top-level jars that match kafka*.jar, which don't
> exist from what I can tell.
>
> Or is there an extra sbt command I need to run to build out more
> directories?
>
> Jason
>
>
> On Mon, Jun 17, 2013 at 4:48 PM, Jason Rosenberg <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> > Ok,
> >
> > So it seems the issue is related somehow to how I've wrapped the server
> > (using a container app, using the maven pom from "./sbt make-pom").   If
> I
> > start the server using the script "kafka-server-start.sh", it works fine.
> >  Still looking (but haven't been able to see anything obvious so far).
> >
> > Jason
> >
> >
> > On Sun, Jun 16, 2013 at 8:46 PM, Joe Stein <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >
> >> Jason,
> >>
> >> I just uploaded a signed binary build (kafka_2.8.2-0.8.0-beta1.jar) to
> the
> >> artifacts
> >> http://people.apache.org/~joestein/kafka-0.8.0-beta1-candidate1/
> >>
> >> I also uploaded a 2.9.2 binary too kafka_2.9.2-0.8.0-beta1.jar
> >>
> >>
> >> On Sun, Jun 16, 2013 at 11:36 PM, Jason Rosenberg <[EMAIL PROTECTED]>
> >> wrote:
> >>
> >> > Joe,
> >> >
> >> > So I am using the 2.8.2 build of the kafka jar, using that latest
> >> > beta1-candidate1 tag.
> >> >
> >> > The code above should be all you need to reproduce the issue.  I'll
> >> create
> >> > a JIRA ticket.
> >> >
> >> > Thanks,
> >> >
> >> > Jason
> >> >
> >> >
> >> > On Sun, Jun 16, 2013 at 8:32 PM, Joe Stein <[EMAIL PROTECTED]>
> wrote:
> >> >
> >> > > I have been running tests on 2.9.2 and 2.8.2 without any issues off
> >> the
> >> > > beta1-candidate1 release tag
> >> > >
> >> > >
> >> >
> >>
> https://git-wip-us.apache.org/repos/asf?p=kafka.git;a=tag;h=refs/tags/0.8.0-beta1
> >> > >
> >> > > Binaries will be built from the source file available from download
> >> here
> >> > :
> >> > > http://people.apache.org/~joestein/kafka-0.8.0-beta1-candidate1/
> >> > >
> >> > > It could be that test failing is interacting with a local file
> already
> >> > > there and causing issues or such type of thing not reproducible
> maybe
> >> > > without failing the test first to cause the data not cleaned up or
> >> > > something, dunno.
> >> > >
> >> > > If you have an issue can you put the steps to reproduce it together
> or
> >> > > whatever amount of detailed information you can provide and then
> >> please
> >> > > open up a JIRA ticket https://issues.apache.org/jira/browse/KAFKA
> >> > >
> >> > > Thanks!
> >> > >
> >> > >
> >> > > On Sun, Jun 16, 2013 at 11:14 PM, Jason Rosenberg <[EMAIL PROTECTED]
> >
> >> > > wrote:
> >> > >
> >> > > > Yep,
> >> > > >
> >> > > > The configs are good.  And my apps are working fine too.  It seems
> >> only
> >> > > to
> >> > > > be an issue with this test (and a few others like it).
> >> > > >
> >> > > > Jason
> >> > > >
> >> > > >
> >> > > > On Sun, Jun 16, 2013 at 3:02 PM, Eric Sites <
> >> > [EMAIL PROTECTED]
> >> > > > >wrote:
> >> > > >
> >> > > > > Jason,
> >> > > > >
> >> > > > >
> >> > > > > Did you update your config file with the new name of the
> zookeeper
> >> > > > > settings:
> >> > > > >
> >> > > > > It was renamed from zk.connect to zookeeper.connect.
> >> > > > >
> >> > > > > You should check all of the settings because other setting names
> >> have
> >> > > > > changed as well.
> >> > > > >
> >> > > > > Cheers,
> >> > > > > Eric Sites
> >> > > > >
> >> > > > > On 6/16/13 5:14 PM, "Jason Rosenberg" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >> > > > >
> >> > > > > >I've started having problems with the latest version of the 0.8
/*
Joe Stein
http://www.linkedin.com/in/charmalloc
Twitter: @allthingshadoop <http://www.twitter.com/allthingshadoop>
*/