Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
Kafka, mail # user - no logs received when a broker restart after clearing its logs


Copy link to this message
-
Re: no logs received when a broker restart after clearing its logs
Neha Narkhede 2013-04-17, 17:29
This issue doesn't exist in 0.8 since we got rid of the zookeeper
based producer altogether.

Thanks
Neha

On Wed, Apr 17, 2013 at 10:12 AM, Jason Rosenberg <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> Will this issue be fixed in 0.8?
>
>
> On Wed, Apr 17, 2013 at 7:40 AM, 王国栋 <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
>> Thanks Neha.
>>
>> Yes, I believe we run into this issue.
>>
>> We will try this patch. Currently,  make topic-partition directory manually
>> is OK for us.
>>
>>
>> Guodong
>>
>>
>> On Wed, Apr 17, 2013 at 9:24 PM, Neha Narkhede <[EMAIL PROTECTED]
>> >wrote:
>>
>> > Can you check if you are hitting this
>> > https://issues.apache.org/jira/browse/KAFKA-278 ?
>> >
>> > Thanks,
>> > Neha
>> >
>> > On Wednesday, April 17, 2013, Helin Xiang wrote:
>> >
>> > > Hi, we are using kafka 0.7.2
>> > >
>> > > We start 2 brokers, and running for a while. After that, we shut 1
>> broker
>> > > down, remove its data directory, and restart it. But the broker won't
>> > > receive any logs.
>> > > We checked the zookeeper, finding that old topic contain only 1 broker
>> > id.
>> > > After that, we manually make some directories with names of old topics
>> > > under the data directory.
>> > > We restart the broker this time, and find it's ok to receive logs of
>> > those
>> > > topics.
>> > >
>> > > Could it possibly be a  bug or does it have to behave like this for
>> some
>> > > reason we don't know?
>> > >
>> > > THANKS
>> > >
>> > > --
>> > > *Best Regards
>> > >
>> > > *
>> > > *Xiang Helin
>> > > *
>> > >
>> >
>>