Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
Kafka >> mail # user >> no logs received when a broker restart after clearing its logs


Copy link to this message
-
Re: no logs received when a broker restart after clearing its logs
Will this issue be fixed in 0.8?
On Wed, Apr 17, 2013 at 7:40 AM, 王国栋 <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> Thanks Neha.
>
> Yes, I believe we run into this issue.
>
> We will try this patch. Currently,  make topic-partition directory manually
> is OK for us.
>
>
> Guodong
>
>
> On Wed, Apr 17, 2013 at 9:24 PM, Neha Narkhede <[EMAIL PROTECTED]
> >wrote:
>
> > Can you check if you are hitting this
> > https://issues.apache.org/jira/browse/KAFKA-278 ?
> >
> > Thanks,
> > Neha
> >
> > On Wednesday, April 17, 2013, Helin Xiang wrote:
> >
> > > Hi, we are using kafka 0.7.2
> > >
> > > We start 2 brokers, and running for a while. After that, we shut 1
> broker
> > > down, remove its data directory, and restart it. But the broker won't
> > > receive any logs.
> > > We checked the zookeeper, finding that old topic contain only 1 broker
> > id.
> > > After that, we manually make some directories with names of old topics
> > > under the data directory.
> > > We restart the broker this time, and find it's ok to receive logs of
> > those
> > > topics.
> > >
> > > Could it possibly be a  bug or does it have to behave like this for
> some
> > > reason we don't know?
> > >
> > > THANKS
> > >
> > > --
> > > *Best Regards
> > >
> > > *
> > > *Xiang Helin
> > > *
> > >
> >
>