Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
Accumulo >> mail # dev >> Accumulo build error


Copy link to this message
-
Re: Accumulo build error
Yes, I agree that such check would be useful when invoking the command mvn
rpm:rpm.  Anyone a Maven contributor? : )
On Tue, Jun 25, 2013 at 11:21 AM, Josh Elser <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> Seems like a smart thing to do to me, especially since the user is
> activating the rpm profile, you would assume they definitely want to build
> rpms :)
>
>
> On 6/25/13 10:49 AM, David Medinets wrote:
>
>> Can the build process you are using have a check for 'rpmbuild' as is
>> currently done for the 'thrift' command?
>>
>>
>> On Mon, Jun 24, 2013 at 8:35 AM, Andres Danter <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>>
>>  Alright, now I'm embarrassed.  Thanks, Mike.  Apparently rpmbuild is not
>>> installed.  I should have known that, but since I was doing thing through
>>> Maven, I forgot to check.
>>>
>>> Andres
>>>
>>>
>>> On Mon, Jun 24, 2013 at 8:28 AM, Mike Drob <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>>>
>>>  Do you have rpmbuild installed?
>>>> On Jun 24, 2013 8:20 AM, "Andres Danter" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>>>>
>>>>  Hi Josh,
>>>>>
>>>>> That was very helpful.  It got me passed the tests and my build was
>>>>> successful.  I'm now trying to build the RPM for Accumulo 1.4.3, but
>>>>>
>>>> I'm
>>>
>>>> getting resistance there too.  I'm running the command:
>>>>>
>>>>> mvn rpm:rpm -N
>>>>>
>>>>> All I'm getting for an error is an echo of the string of commands it is
>>>>> trying to execute.
>>>>>
>>>>> [ERROR] Failed to execute goal
>>>>> org.codehaus.mojo:rpm-maven-**plugin:2.0-beta-2:rpm (default-cli) on
>>>>>
>>>> project
>>>>
>>>>> accumulo: RPM build execution returned: '127' executing '/bin/sh -c cd
>>>>> /home/adanter/accumulo/**accumulo-1.4.3/target/rpm/**SPECS &&
>>>>> rpmbuild -bb
>>>>> --buildroot /home/adanter/accumulo/**accumulo-1.4.3/target/rpm/**
>>>>> buildroot
>>>>> --define '_topdir /home/adanter/accumulo/**accumulo-1.4.3/target/rpm'
>>>>> --target amd64 accumulo.spec'
>>>>>
>>>>> I feel like there is something I may have to do with Maven or its
>>>>>
>>>> plugin.
>>>
>>>>
>>>>> Thanks again for the help earlier.
>>>>>
>>>>> Andres
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Sun, Jun 23, 2013 at 10:17 PM, Josh Elser <[EMAIL PROTECTED]>
>>>>>
>>>> wrote:
>>>>
>>>>>
>>>>>  Andres,
>>>>>>
>>>>>> That test is known to be a little tight on the timings.
>>>>>>
>>>>>> If your system isn't beefy enough to run it in the expected timings,
>>>>>>
>>>>> you
>>>>
>>>>> can remove the Test annotation on the method, reduce the number of
>>>>>>
>>>>> threads
>>>>>
>>>>>> that test will run, or just build the tag without running tests (mvn
>>>>>> package -DskipTests).
>>>>>>
>>>>>> - Josh
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On 06/23/2013 09:42 PM, Andres Danter wrote:
>>>>>>
>>>>>>  Hi all,
>>>>>>>
>>>>>>> I'm having some problems building Accumulo 1.4.3.  It keeps failing
>>>>>>>
>>>>>> an
>>>
>>>> "InMemoryMapTest" in the tabletServer portion.  I'm including a link
>>>>>>>
>>>>>> to
>>>>
>>>>> a
>>>>>
>>>>>> document listing the errors I keep getting and the details of the
>>>>>>>
>>>>>> platform
>>>>>
>>>>>> and the environment I'm using.
>>>>>>>
>>>>>>> https://docs.google.com/file/****d/****
>>>>>>> 0BxBY29P7A1RgaFhKRGFrWEFXX1k/****<https://docs.google.com/file/**d/**0BxBY29P7A1RgaFhKRGFrWEFXX1k/**>
>>>>>>> edit?usp=sharing<
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>  https://docs.google.com/file/**d/**0BxBY29P7A1RgaFhKRGFrWEFXX1k/**
>>> edit?usp=sharing<https://docs.google.com/file/d/0BxBY29P7A1RgaFhKRGFrWEFXX1k/edit?usp=sharing>
>>>
>>>>
>>>>>>
>>>>>>> Any help getting me past this issue is appreciated, since I'm
>>>>>>>
>>>>>> already
>>>
>>>> behind on my project.
>>>>>>>
>>>>>>> Thanks,
>>>>>>>
>>>>>>> Andres
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>