Home | About | Sematext search-lucene.com search-hadoop.com
NEW: Monitor These Apps!
elasticsearch, apache solr, apache hbase, hadoop, redis, casssandra, amazon cloudwatch, mysql, memcached, apache kafka, apache zookeeper, apache storm, ubuntu, centOS, red hat, debian, puppet labs, java, senseiDB
 Search Hadoop and all its subprojects:

Switch to Threaded View
HBase >> mail # user >> Hbase Read/Write throughput measure


Copy link to this message
-
Re: Hbase Read/Write throughput measure
it may take some time depending on your connection. wait for sometime. if
you still find some problem you can visit this
link<http://cloudfront.blogspot.in/2013/02/how-to-benchmark-hbase-using-ycsb.html#.UQ7Tu5vS8s0>

Warm Regards,
Tariq
https://mtariq.jux.com/
cloudfront.blogspot.com
On Mon, Feb 4, 2013 at 2:35 AM, Dalia Sobhy <[EMAIL PROTECTED]>wrote:

>
> Hello Mohamed,
>
> I am using ubuntu 12, but the problem is that I was facing some errors
> while compiling, after solving them.
>
> After $git clone http://github.com/brianfrankcooper/YCSB.git
> Cloning into 'YCSB'...
> remote: Counting objects: 2260, done.
> remote: Compressing objects: 100% (694/694), done.
> Receiving objects:  86% (1952/2260), 764.00 KiB | 51 KiB/s
>
> It keeps hanging on 86%, so any clue??
>
> Thanksss :D
>
> > From: [EMAIL PROTECTED]
> > Date: Mon, 4 Feb 2013 00:17:40 +0530
> > Subject: Re: Hbase Read/Write throughput measure
> > To: [EMAIL PROTECTED]
> >
> > Hello Dalia,
> >
> >           Me and Anil are talking about this :
> >
> > 1 - git clone http://github.com/brianfrankcooper/YCSB.git
> > 2 - cd YCSB/
> > 3 - mvn compile
> >
> > And not compiling through Java
> >
> > Warm Regards,
> > Tariq
> > https://mtariq.jux.com/
> > cloudfront.blogspot.com
> >
> >
> > On Mon, Feb 4, 2013 at 12:14 AM, Dalia Sobhy <[EMAIL PROTECTED]
> >wrote:
> >
> > > Hi anil,
> > >
> > > How to recompile it ?
> > >
> > > Sent from my iPhone
> > >
> > > On 2013-02-03, at 8:00 PM, "anil gupta" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > >
> > > > Hi Dalia,
> > > >
> > > > Recently, i ran into same problem with YCSB. You will need to
> recompile
> > > > YCSB with HBase0.92. Download the maven project from yscb site and
> > > > recompile it with HBase0.92.
> > > >
> > > > HTH,
> > > > Anil Gupta
> > > >
> > > > On Sun, Feb 3, 2013 at 9:49 AM, Dalia Sobhy <
> [EMAIL PROTECTED]
> > > >wrote:
> > > >
> > > >>
> > > >> Hello Mohamed,
> > > >>
> > > >> Yes Hbase is running good and already I have a table and and some
> > > records
> > > >> there.
> > > >>
> > > >> I have done what you told me I copied all jar files from lib
> directory
> > > to
> > > >> YSCB/db/hbase/lib/ directory. After restart and writing this command
> > > >> "./bin/ycsb run hbase -p columnfamily=family -P
> workloads/workloada", I
> > > >> receive the same error.
> > > >>
> > > >> But I didn't compile, because already I don't have a .java file
> > > >>
> > > >> ycsb-0.1.4 directory doesn't contain hbase client java file, it
> contains
> > > >> only this "hbase-binding-0.1.4.jar"
> > > >>
> > > >> So what to do ?
> > > >>
> > > >>
> > > >>> From: [EMAIL PROTECTED]
> > > >>> Date: Sun, 3 Feb 2013 22:54:13 +0530
> > > >>> Subject: Re: Hbase Read/Write throughput measure
> > > >>> To: [EMAIL PROTECTED]
> > > >>>
> > > >>> Hello Dalia,
> > > >>>
> > > >>>        Is your Hbase running OK? Copy the hbase jar from your
> > > HBASE_HOME
> > > >>> and all the jars from your HBASE_HOME/lib/ directory to your
> > > >>> YSCB/db/hbase/lib/ directory, compile it again and restart
> everything.
> > > >>>
> > > >>> Warm Regards,
> > > >>> Tariq
> > > >>> https://mtariq.jux.com/
> > > >>> cloudfront.blogspot.com
> > > >>>
> > > >>>
> > > >>> On Sun, Feb 3, 2013 at 10:18 PM, Dalia Sobhy <
> > > [EMAIL PROTECTED]
> > > >>> wrote:
> > > >>>
> > > >>>>
> > > >>>> Hello Mohamed,
> > > >>>>
> > > >>>> I believe thats not the case.
> > > >>>>
> > > >>>> check this blog
> > > >>
> > >
> http://stackoverflow.com/questions/11649824/hbase-error-not-a-hostport-pair
> > > >>>>
> > > >>>> It denotes that this error is due to incompatible Hbase client and
> > > >> server
> > > >>>> versions, although I am using Hbase server :0.92 and the server
> is the
> > > >>>> latest one uploaded by ycsb. So I don't know why this is
> happening.
> > > >>>>
> > > >>>> So do you have any idea?
> > > >>>>
> > > >>>> This is the cmd I am executing:
> > > >>>>
> > > >>>> root@master1:~/ycsb-0.1.4# ./bin/ycsb run hbase -p
NEW: Monitor These Apps!
elasticsearch, apache solr, apache hbase, hadoop, redis, casssandra, amazon cloudwatch, mysql, memcached, apache kafka, apache zookeeper, apache storm, ubuntu, centOS, red hat, debian, puppet labs, java, senseiDB